Bas Wouters
Cialdini Method Certified Trainer (CMCT) 
Bas Wouters  CMCT with Dr. Robert Cialdini PhD
Over Persuasion.nl en haar oprichter Bas Wouters  CMCT
(Cialdini Method Certified Trainer)
Bas is noch een wetenschapper noch een auteur van een bestseller, maar hij heeft jarenlange ervaring in het succesvol implementeren van Cialdini’s methodes en ideeën in het zakenleven waar hij in verscheidene ondernemingen actief is hetzij als eigenaar hetzij als adviseur.

Bas begon zijn eerste onderneming op zeer jonge leeftijd. Al gauw bleek dat het ondernemerschap en het geven van trainingen bij hem in het bloed zat. Op 24 jarige leeftijd runde hij al een trainingsbureau in de financiële wereld. In diezelfde tijd richtte hij Keukenplaats op, wat uitgroeide tot een van de leidende online leadgenerators in de keukenbranche. Daarnaast heeft hij een adviserende rol in een grote diversiteit aan branches, van de meubelindustrie tot aan de advocatuur.

Bas is met name geïnteresseerd in psychologie achter marketing, sales en management en hij bestudeerd hier letterlijk alles over wat hij maar kan vinden. Er is enorm veel over deze onderwerpen gepubliceerd, van interessant tot onzin en alles daartussenin, maar er zitten ook enkele briljante pareltjes tussen. ‘Briljant’ is de typering die Bas geeft aan het werk van Dr. Robert Cialdini PhD waaronder zijn beroemdste boek ‘Influence: The Psychology of Persuasion’. (Nederlandse versie, ‘Invloed: De zes geheimen van het overtuigen’).

Jarenlang bestudeerde Bas de methodes en onderzoeken van Cialdini grondig en paste deze succesvol toe in diverse ondernemingen. In 2017 besloot Bas dat hij graag intensiever betrokken wilde zijn de organisatie van Dr. Robert Cialdini. Voor hij het wist zat hij in het vliegtuig op weg naar Phoenix, Arizona om Cialdini in levende lijve te ontmoeten. Bas gaf zich op voor het Cialdini Trainingsprogramma. Na een uitgebreide selectieprocedure en een intensieve training door Dr. Robert Cialdini werd Bas de enige Cialdini Method Certified Trainer in Nederland, België en Duitsland.  

Toen Bas CMCT werd richtte hij de onderneming Persuasion.nl op. Met de hulp van zeer toegewijde en professioneel getrainde staf voert Persuasion.nl mensen en ondernemingen naar een hoger prestatieniveau door de dagelijkse toepassing van de krachtige principes van het overtuigen.

We zien ernaar uit om u spoedig te mogen begroeten.

Van links naar rechts: Dr. Robert Cialdini PhD, oprichter en  president van Influence at Work, Bas Wouters CMCT , Dr. Gregory Neidert PhD, directeur van Influence at Work.
Bas Wouters met de bekroonde auteur, Dr. Robert Cialdini PhD terwijl hij zijn CMCT certificering in ontvangst neemt
Bas Wouters had het voorrecht om een ​​van de weinigen ter wereld te zijn die persoonlijk werden opgeleid door Dr. Cialdini om zijn Principles Of Persuasion (POP) ® Masterclass te geven. ALLEEN deze trainers worden gesteund door Cialdini's wereldberoemde bedrijf "Influence at Work".
Het proces van het behalen van de elite-aanduiding van Cialdini Method Certified Trainer (CMCT) is rigoureus en veeleisend. Veel proberen, maar slechts een paar worden uiteindelijk geselecteerd, een van hen is Bas Wouters.
Vraag vandaag nog een presentatie of workshop aan en laat je winst, conversies en overtuigingskracht groeien.
Wat anderen zeggen over Persuasion.nl & Bas Wouters CMCT

Drs. Jim Halfens  
CEO Divorce Hotel

“Graag ben ik bereid om een referentie af te geven voor Bas Wouters die voor onze verschillende bedrijven diverse trainingen heeft verzorgd. Bas is een talentvolle trainer met een sterke overtuigings-kracht waardoor hij makkelijk in staat is om groepen in beweging te krijgen. Ook lukt het Bas om de groep de gewenste vaardigheden te laten ontwikkelen gedurende het trainingsproces. Bas komt over als een vrolijk en energiek persoon waardoor hij eenvoudig de aandacht krijgt van de luisteraars.”

DR. ROBERT CIALDINI PhD
New York Times Business Best Seller Author, CEO, and President of INFLUENCE AT WORK


“When Bas Wouters, DIRECTOR OF PERSUASION.NL, leads an influence workshop, participants invariably lean toward him, because of a combination of personal charisma and deep knowledge of the topic. As a consequence, engagement and learning reach outstanding levels.” 
 © COPYRIGHT 2018. Persuasion.nl