Invloed: Het ultieme krachtinstrument
(Voorgestelde tijsduur 90+ minuten)
Wat leert wetenschappelijk onderzoek ons over de wijze van overtuigen waardoor mensen zeer waarschijnlijk ja zullen zeggen tegen onze verzoeken? Hoe kunnen we deze onderzoeksresultaten op een ethische en efficiënte manier toepassen?

Dr. Robert Cialdini, auteur van het baanbrekende ‘Influence’, is uw gids bij de omzetting van wetenschappelijk onderzoek naar praktische zakelijke toepassingen. Zijn alom geprezen studies zijn uitermate interessant voor diegene die aan overtuigingskracht willen winnen.
Fascinerende verhalen doorvlochten met wetenschappelijke statistische bewijzen maken dit programma gedenkwaardig en onmiddellijk toepasbaar.
Hier benoemt en verklaart Cialdini de zes universele principes van het overtuigen waardoor anderen in de richting van ‘ja’ worden geleid.

De deelnemers krijgen antwoord op vragen als:
  • Wat kunnen we doen om de tijd die nodig is om relaties aan te gaan en te verdiepen met onze leads, klanten en collega’s te verkorten?
  •  Hoe kunnen we onze autoriteit en geloofwaardigheid succesvol overbrengen op mensen die we voor het eerst ontmoeten? 
  •  Nadat we hebben gegeven, welke woorden kunnen we gebruiken die het hoogst aannemelijk maken dat we ook gaan terugkrijgen? 
  •  Als mensen nog twijfelen, welk overtuigingsprincipe kunnen we het beste toepassen om ze tot actie over te halen?
  •  En welk overtuigingsprincipe wordt veel te weinig gebruikt, maar is uiterst effectief?
In dit programma beantwoordt Bas Wouters CMCT al deze vragen en nog veel meer.

Als ze ethisch en correct worden toegepast leiden deze wetenschappelijk geteste principes tot blijvende relaties en sterke verandering op de lange termijn. Als de wetenschapstheorie beschikbaar is, waarom zou je er dan geen gebruik van maken?
Vraag vandaag nog een presentatie of workshop aan en laat je winst, conversies en overtuigingskracht groeien.
We gaven al presentaties en workshops voor deze bedrijven.  Is jouw bedrijf de volgende?
 © COPYRIGHT 2018. Persuasion.nl